Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун знайшов дві машини у справі Гонгадзе. Він отримує сотні поздоровлень

Вівторок, 1 березня 2005, 21:50
Генпрокурор Святослав Піскун обіцяє, що будуть знайдені не тільки виконавці, але і організатори та замовники вбивства Георгія Гонгадзе.

"Президент і закон чітко обумовлюють задачі: обов'язково виконавці, організатори і замовники", - сказав Піскун під час телефонного інтерв'ю "5 каналу".

"Ми будемо розслідувати по тій схемі, як ми розслідували убивство Александрова – там знайдено виконавців, замовників і організаторів убивства. Ця справа слухається в суді. І, переконаний, що скоро буде слухатися в суді справа про вбивство Гонгадзе".

Піскун сам потелефонував на "5 канал" і попросив слова після його критики іншими учасниками випусків новин.

Піскун спростував слова Сергія Шолоха: "Я ніколи не говорив, що знайдено голову Георгія, але Шолох про це чомусь говорить! Це брехня, а він говорить так на весь світ!"

Водночас Піскун підтвердив, що вилучено автомобілі, які фігурували у справі: "У нас є автомобіль, на якому вивозили Георгія, і є автомобіль, на якому возили тіло для перепоховання".

"Є достатньо доказів, щоб брати санкцію на арешт людей, які скоїли цей злочин", - додав Піскун.

Він сказав, що "радий", що вдалося розкрити убивство Гонгадзе: "Не зважаючи, що знімали (з посади генпрокурора), заважали, через чотири з половиною роки вдалося переламати хід історичних подій і розкрити цю справу".

"Мені телефонують друзі, знайомі, сотні дзвінків, поздоровляють... Я дуже радий, що вдалося це зробити", - повідомив Піскун.

Піскун також висловив обурення людьми, які дають оцінку розкриттю цього злочину, хоча самі не бачили матеріалів справи.

"Дивно, що Шолох з Америки оцінює, правильно Піскун вчинив чи неправильно... Він просто не любить Піскуна. Те ж саме Мельниченко, якого Піскун два роки просить дати покази у справі Гонгадзе".

"Я обраний парламентом на 5 років, за мене проголосували 353 депутати і мене поновив на роботі як незаконно звільненого суд! Той самий суд, який визнав президентом нашої країни Ющенка Віктора Андрійовича, який скасував рішення про незаконну приватизацію Криворіжсталі"..."

"Той самий суд, який даватиме санкцію на арешт вбивць Георгія Гонгадзе! І я впевнений, що ця санкція буде отримана, тому що є докази", - сказав Піскун.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування