Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко може розігнати всю київську владу. Їх назвали "скотиною"

П'ятниця, 11 березня 2005, 15:17
Президент Віктор Ющенко і мер Києва Олександр Омельченко можуть звільнити керівників райадміністрацій у Києві за корупцію.

Підводячи у п'ятницю вдень підсумки бізнес-форуму, де підприємці багато критикували київську владу за корупцію, Ющенко звернувся до мера столиці: "Я вас зобов'язую провести таку зустріч з підприємцями на київському рівні".

На це Омельченко відповів Ющенку, що "через два тижні ми збираємо малий і середній бізнес, голови райадміністрацій сидітимуть у президії, і ви називатимите, кого звільняти".

На це Ющенко відповів: "Я не відмовляюся від принципу - нам потрібно привести нову владу".

Щодо критики корупції у Києві Омельченко заявив: "Я прошу говорити відповідально за кожне слово! Краще, ніж у Києві, бізнес ніде по Україні не розвивається".

Особливо серйозно Омельченка під час бізнес-форуму критикував його давній опонент депутат Леонід Черновецький.

Він сказав, що у столиці "беруть хабарі і далі". "Спробуйте відкрити підприємство у Тьмутаракані - вам скажуть: "Перераховуй гроші у небюджетний фонд. Караул! Грабують!"

"Куди мені в цій ситуації бігти? І це таке ставлення до мене, депутата - а як бути простим людям?!", - додав Черновецький.

Як відомо, під час виступу на форумі Ющенко наказав бізнесменам не давати хабарі. На це Черновецький відповів:

"Закликати не давати хабарі - це ще Азаров казав! Чепуха! Як же йому не давати хабарі, якщо він, скотина, не дає ліцензію!"

Виступ Черновецького супроводжувався оплесками присутніх.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: