Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суркіс "поштопав" "Динамо" гетри. А через Григоришина у футболістів програші

Четвер, 17 березня 2005, 14:46
Футболісти клубу "Динамо" (Київ) стурбовані ситуацією навколо акцій клубу.

Про це вони заявили у четвер на прес-конференції в УНІАН.

Зокрема, Валентин Белькевич заявив: "У кожного підписаний контракт. У випадку, якщо підуть нинішні керівники, ці контракти будуть розірвані".

"Мені складно зрозуміти ті події, які відбуваються, я знаю одне – якщо відбудеться зміна (керівництва та власників), то будуть втрачені всі традиції, і ми відкотимося на кілька років назад", - підтримав його Олександр Шовковський.

"Це не може турбувати лише українських гравців", - додав Горан Гавранчич.

Шовковський підкреслив, що інформація про конфлікт вплинула у тому числі на гру "Динамо" в Іспанії проти команди "Вільяреал".

Начальник команди Олександр Чубаров зазначив, що все, що команда має сьогодні, вона отримала лише після того, як у 1993 році була перетворена у акціонерне товариство.

"У 1986 році ми зашивали гетри, бо їх практично не було", - сказав Чубаров.

Водночас, він зазначив, що арешт акцій поки практично не вплинув на роботу клубу та фінансове забезпечення його діяльності, а лише – на моральний стан гравців і працівників команди.

Водночас члени національної збірної України виступили проти відставки головного тренера Олега Блохіна, про яку той оголосив у середу у Верховній Раді.

Про це заявив у четвер на прес-конференції в Києві воротар української збірної Олександр Шовковський ("Динамо", Київ), повідомляють РІА "Новини".

"Я висловлюю свою громадянську позицію й підтримую нашого головного тренера, який зможе довести національну збірну до переможного кінця", - підкреслив спортсмен.

"Ми дуже непогано стартували, і напередодні другого кола (чемпіонату світу) було б злочином міняти керівництво команди", - відзначив Шовковський.

За його словами, футболісти впевнені, що українська громадськість підтримає цю думку гравців.

Як відомо, головний тренер збірної України з футболу, депутат парламенту Олег Блохін оголосив у середу у Верховній Раді, що він подав у відставку з посади наставника збірної, яку він очолював з вересня 2003 року.

Збірна України на даний момент посідає перше місце у відбірній групі 2 чемпіонату світу. На рахунку українців - 14 очок після 6 матчів і одна гра в запасі. 30 березня збірна України грає на своєму полі один з найважливіших матчів відбірного турніру з датчанами.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування