Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати просять розслідувати злочини Медведчука, а Засуха її переслідування

Середа, 2 березня 2005, 10:11
Депутати Верховної Ради звернулися до генпрокурора з вимогою розслідувати фінансові злочини, вчинені Віктором Медведчуком "під прикриттям" концерну "Славутич" та злочинів "проти українського нарорду".

Відповідний запит виголосив спікер Володимир Литвин.

Водночас до генерального прокурора й міністра внутрішніх справ направлено запит народного депутата Тетяни Засухи із приводу "порушення правоохоронними органами прав і гарантій фізичної особи й народного депутата Тетяни Засухи".

Член СДПУ(о) Юхим Фікс звернувся до прем'єр-міністра й міністра юстиції щодо наявності чи відсутності корупційних дій у реекспорті нафти й причетності до них членів уряду й народних депутатів.

Крім того, Ігор Шурма звернувся до генпрокурора, міністра внутрішніх справ, глави СБУ перевірити інформацію, оприлюднену в ЗМІ нардепом Олексою Гудимою про залучення 1 мільярда доларів спонсорських коштів для оплати участі людей в "помаранчевій революції".

Також направлено запит Фікса та Ігора Шурми до генпрокурора щодо порушення свободи слова та переслідувань засобів масової інформації в Україні.

Бютівець Левко Лук’яненко звернувся до генпрокурора щодо розслідування фактів порушення законодавства колишнім керівником митниці Миколою Каленським, які викладені в Інтернеті.

Комуніст Мішура звернувся із запитом про перевірку законності рішення господарського суду Києва щодо видачі ліцензії студії "Експрес-інформ" ("5 канал").

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: