Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук сварить "Хрущова"-Ющенка, бо в державі ломка

Понеділок, 21 березня 2005, 12:07
Глава СДПУ(о) Віктор Медведчук назвав сім помилок, які, на його думку, уже зробила нова влада.

"На перших же своїх кроках, нова влада зробила, щонайменше, сім помилок", - підкреслив Медведчук, виступаючи в минулу суботу в Донецьку перед своїми однопартійцями, повідомляє прес-служба СДПУ(о).

"По-перше, спроба перегляду соціальних досягнень попереднього уряду", - сказав Медведчук.

"Нашими громадськими приймальнями вже підготовлені тисячі судових позовів про невиплату пенсій і надбавок ветеранам", - повідомив він.

"Другою помилкою є те, що влада пішла по шляху політичних репресій і те, що відбувається, не можна назвати інакше, як неприкритим зведенням політичних рахунків", - заявив лідер СДПУ(о).

"По-третє, декларації про єдність України", - продовжив Медведчук, - "насправді виливаються в подальшу ескалацію розколу країни на дві частини".

"По-четверте, коли галас, піднятий навколо так званої реприватизації, насправді виливається в простий переділ власності. Але наслідки одних тільки заяв уже позначаються на економіці й інвестиційному кліматі України",- сказав Медведчук.

"По-п'яте, іде системне руйнування державного апарату. Сьогодні вичищаються кабінети саме від кваліфікованих фахівців державного управління, чого не трапилося навіть на межі 90-х, коли дійсно відбулися революційні зміни - зміна суспільного ладу країни", - заявив Медведчук.

"А чи витримає система державного управління цю ломку, і появу нових "талантів" й "геніїв" від управління?".

"Наступна помилка нової влади полягає в тому, що заявлені зовнішньополітичні пріоритети України, явно популістські й не відповідають інтересам країни", - продовжив лідер СДПУ(о).

"Наш "кавалерійський похід у Європу" чимсь нагадує заяви в дусі "доженемо й переженемо Америку" часів Хрущова, у той час як саме співробітництво з Росією наповнювало наші досягнення".

"Невже ми повинні відвернутися від власної вигоди й повернутися туди, де нас зовсім не чекають?" - риторично запитав Медведчук.

"По-сьоме, створення нової політичної партії "під президента", чого ще не було в нашій новій історії, фактично також з'явилося створенням уперше реальної партії влади й партії олігархів", - сказав голова СДПУ(о).

"Говорячи про помилки старої влади, яких дійсно вистачало, нова влада свої помилки, упевнений, робить навмисне", - сказав Медведчук,- "а це вже шлях до авторитаризму, за яким стоїть не більше й не менше, ніж диктатура".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування