Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не стане бюрократом через равлика

Середа, 23 березня 2005, 13:40
Віктор Ющенко, навіть наближаючи до себе людей, не дозволяє їм визначати свою думку.

Так вважає колишній керівник його приймальні зараз нардеп Віра Ульянченко.

"Віктор Андрійович може симпатизувати людині й навіть наближати її до себе. Але він не та людина, що дозволяє формувати його думку. Віктор Андрійович уміє слухати й чути дуже багатьох і робити ті висновки, які необхідні, але остаточні рішення завжди ухвалює сам", - сказала вона в інтерв'ю "Столичним новинам".

"Так, у мене дуже гарні особисті стосунки з президентом. Але, повірте, я ніколи не була тією людиною, яка визначала думку президента", - відзначила Ульянченко.

Вона також висловила впевненість, що Ющенко ніколи не стане бюрократом.

"Ще під час перебування Ющенка прем'єр-міністром у Київ приїхали російські журналісти з телекомпанії ГРТ. Хотіли записати інтерв'ю із прем'єром, але єдиний день, у який вони могли це зробити, була неділя, причому з 12.00 до 14.00. Взагалі ж, Віктор Андрійович привчив всіх своїх колег, що неділя — це вихідний день, у який люди можуть побути зі своїми родинами. А тут така справа!", - розповіла вона.

"Ми з Наталею (Зарудною – тоді прес-секретар Ющенка) прийшли до нього, дуже довго переконували, наскільки для нього важливо дати це інтерв'ю, аргументували свою позицію. … І отут він бере аркуш паперу, ручку й говорить: "Дівчата, мені тут глину привезли із Чернігова, і я хочу завтра виліпити такий свічник", і малює свічник у вигляді равлика. І тоді я зрозуміла, наскільки Віктор Андрійович особлива, дивна людина", - відзначила Ульянченко.

Вона розповіла, що на роботу помічником прем'єра Ющенка її запросив Олег Рибачук.

"Оскільки розуміла, що головне в діяльності помічника - не відволікати прем'єр-міністра від його роботи, то завжди хвилювалася, чи не дратує Віктора Андрійовича мій зовнішній вигляд або запах парфумів", - відзначила Віра Іванівна, додавши, що через місяць зрозуміла, що вони спрацюються.

"Оскільки я допомагала Віктору Андрійовичу в організації домашніх зустрічей і прийомів, які він дуже любить, то, природно, познайомилася й з його родиною. Згодом у мене налагодилися дуже теплі й довірливі стосунки з усіма домашніми Віктора Андрійовича", - відповіла Ульянченко на питання про дружбу з Катериною Чумаченко.

Щодо стосунку із прес-секретарем Ющенка Іриною Геращенко, чи немає між ними ревнощів, Ульянченко відповіла, що немає.

"Та ну, у нас із Ірою прекрасні стосунки. Ми навіть іноді жартуємо, що, коли вийдемо на пенсію, будемо виконувати естрадні номери на телебаченні. Як ті "нові російські бабки", - розповіла вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: