Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КРАВЧЕНКО ЗАСТРЕЛИВСЯ З ВЛАСНОГО ПІСТОЛЕТА, ПІСЛЯ ПУБЛІКАЦІЙ У ЗМІ, і залишив передсмертну записку?

П'ятниця, 4 березня 2005, 13:00
Міністерство внутрішніх справ "попередньо" готове стверджувати, що Юрій Кравченко покінчив життя самогубством, і, можливо, при цьому він залишив передсмерту записку.

"Попередньо не викликає сумнівів, що Кравченко покінчив життя самогубством", - сказав журналістам заступник міністра внутрішніх справ Петро Коляда.

На питання, чи залишив Кравченко записку, він відповів: "Щось є, але я не готовий сказати, що саме".

За словами Коляди, Кравченко застрелився із власного пістолета, який був зареєстрований.

Відповідаючи на питання, чому Кравченко пішов на самогубство, Коляда сказав: "Чому люди ідуть на самогубство?!... У кожного свої мотиви. Можливо, вплинула та інформація зі ЗМІ (щодо справи Гонгадзе). Це треба дослідити".

Коляда також не знає, чи помилкою було генпрокурору Піскуну оголошувати на всю країну про виклик Кравченка на допит. "Про це судити не можу. Слідчий сам визначає, яку частину справи оприлюднити".

Крім того, Коляда не знає, чи велося за Кравченком стеження силовими органами, як про це писали в пресі.

Щодо схожості самогубств Кравченка і міністра транспорту Кірпи, Коляда сказав: "Як це похожі?! Кожен по-своєму скоює самогубство. У них навіть пози різні".

Коляда сказав, що не може судити про причетність Кравченка до вбивства Георгія Гонгадзе, бо матеріали кримінальної справи передано до Генпрокуратури: "Я матеріали не бачив. І не повинен був бачити".

Водночас Коляда сказав, що напередодні підписав листа про виділення охорони і автотранспорту для слідчих у справі Гонгадзе і заступника генпрокурора, які ведуть цю справу.

"Українська правда"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування