Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка буде без адмінресурсу, але з контролем на паскудство

Субота, 5 березня 2005, 16:34
Віце-прем'єр Роман Безсмертний заявляє, що не зможе використовувати адмінресурс на посаді голови ради партії "Народний союз "Наша Україна".

Як заявив Безсмертний журналістам, рада партії, яку він очолив, ставить політичні задачі, але не займається їх реалізацією.

"Функції постановки політичних задач (у партії "Народний союз "Наша Україна") і їх реалізація не поєднувані", - сказав Безсмертний.

Він повідомив, що реалізовувати задачі буде виконком партії, який очолив Юрій Єхануров. "А він не є урядовцем", - додав Безсмертний.

Він сказав, що, навпаки, партії треба, щоб нові урядовці "не спаскудилися".

"Нам треба було створити партію, щоб хлопці не скурвилися, і йшли до людей. Треба слухати, що вони скажуть, і виправляти", - додав Безсмертний.

"В Україні 240 тисяч чиновників на центральному рівні і 80 тисяч на місцевому. А населення 48 мільйонів! Про яку домінанту чиновників ви говорите?!", - зазначив він.

На питання про ідеологію нової партії Безсмертний сказав, що це "народна ідеологія, яка базується на пріоритеті народного благополуччя". Безсмертний сказав, що така ж ідеологія останні роки виробилася в Європі.

У свою чергу голова політвиконкому Єхануров сказав, що розраховує отримати "не менше" 500 тисяч членів партії "Народний союз "Наша Україна".

"Партія бере відповідальність за реалізацію лінії президента", - сказав Єхануров. Він додав, що партія слідкуватиме за діями чиновників і "вони будуть поставлені під контроль лінії президента".

Єхануров також спрогнозував, що Народний Рух і Українська народна партія будуть змушені почати переговори про влиття в "Народний союз "Наша Україна".

"Думаю, найближчим часом швидко піде переговорний процес. Всі вони (представники НРУ і УНП) найближчим тижнем сидітимуть за столом переговорів – бо люди побачать і почують, що відбулася консолідація навколо іншого центру (Народного союзу "Наша Україна")", - сказав Єхануров.

"Я не бачу там іншої перспективи", - додав він і сказав, що керівники цих структур "будуть довго кусати лікті".

Єхануров повідомив, що запропонує депутату Борису Беспалому бути координатором депутатської групи "Народний союз "Наша Україна" у складі фракції "Наша Україна".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування