Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук упевнений, що його замовили

Середа, 13 квітня 2005, 17:26
Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук вважає, що існує замовлення на його дискредитацію.

Про це він заявив в середу в бесіді з журналістами, відповідаючи на питання, чому він відмовляється брати участь в програмі телеканалу "1+1" "Подвійний доказ".

"Існує таке поняття як "жовта преса". Як на мене, це поняття повністю відповідає тому, що робить програма "Подвійний доказ" на каналі "1+1", це типова "жовта програма", яка відпрацьовує абсолютно чітко політичне замовлення з дуже високих владних кабінетів", - відзначив Медведчук, повідомляє його прес-служба.

"Абсолютно очевидно, що серед замовлених прізвищ є і моє. Адже не дарма майже в кожному випуску цієї програми згадується Медведчук, незалежно від теми програми і від того, наскільки цікавий або переконливий їх співбесідник", - додав він.

Особливо обурило лідера СДПУ(о), що програмі цитувалися "телефонні розмови, які були записані без дозволу суду".

Йдеться про плівки Рибачука, на яких записані розмови про фальсифікацію виборів, і які цитувалися в передачі "Подвійний доказ". В розшифровках записів фігурувало прізвище Медведчука, через що той судився з Рибачуком.

"Отже, відповідь на ваше питання така: я з готовністю даю інтерв'ю для ТБ і газет тим журналістам, які хоч скільки-небудь цінують своє реноме, а зустрічатися з ведучими "Подвійного доказу" мені, відверто кажучи, було б осоружне", - відзначив Медведчук.

В останньому "Подвійному доказі" міністр транспорту Євген Червоненко висловив занепокоєння долею Ігоря Бакая. За його словами, долі Бакая і міністра-самогубці Георгія Кірпи схожі – вони обидва пов’язані з Віктором Медведчуком.

"Як і Кірпа, він потрапив під тиск чи рекетування з боку Медведчука", - сказав Червоненко. Водночас він додав, що Бакай був тамадою на 50-річчі Медведчука.

Читайте також:

МВС готове дати Бакаю захист. Він вивіз на Мальдіви 5 мішків грошей

Як Янукович фальсифікував вибори, а Медведчук бився в істериці

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування