Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесников нічого не їсть. УБОЗ вважає, що його прихильники тільки йому шкодять

Середа, 13 квітня 2005, 19:26
Методи захисту Бориса Колесникова, до яких вдаються його прихильники, зайвий раз підтверджують необхідність утримання підозрюваного під вартою.

Про це заявив виконуючий обов'язки начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України Сергій Корніч, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Так він прокоментував інформацію про телефонний дзвінок невідомого, який попереджав про замінування вагонів поблизу Київської ГЕС.

За словами начальника УМВД на Південно-західній залізниці Василя Зарубенка, цього року зафіксовано три випадки неправдивих анонімних повідомлень про замінування об'єктів залізничного транспорту.

На його думку, до анонімних телефонних погроз вдаються люди, які відчувають певну провину і сподіваються таким чином відвернути увагу правоохоронців, - повідомляє Департамент по зв'язках з громадськістю МВС.

В середу близько 9:45 в міліцію подзвонив невідомий. Він сказав, що на під'їзних коліях біля Київської ГЕС знаходяться 40 замінованих вантажних вагонів, які будуть підірвані у випадку, якщо протягом двох годин не буде звільнений Колесников. Пізніше СБУ спростувала повідомлення про готований теракт.

Тим часом, за повідомленням прес-служби Донецької облради, після того як Колесников був переведений в Лук'янівське СіЗО, його прихильникам не дозволяють передавати йому їжу.

"Відмова мотивується тим, що в СІЗО є своя медична комісія, яка повинна перевіряти продукти, перш ніж вони надійдуть за призначенням. Проте, жодних перевірок не здійснюється, продукти просто повертаються", говориться в повідомленні прес-служби.

За даними прес-служби, голова Донецької облради "сидить практично голодним ось уже майже три дні". В той же час, у четвер, в день суду, Колесникову також не можна буде нічого передати.

Адвокат Колесникова Андрій Федур заявив, що в середу його не допустили до його підзахисного.

"Він відзначив, що в його практиці це далеко не єдиний і не перший випадок перешкоджання його адвокатській діяльності. Андрій Федур вважає, що в даному випадку це робиться зумисне, щоб перешкодити Борису Колесникову як слід підготуватися до засідання суду, яке призначене на 14 квітня", говориться в повідомленні прес-служби.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування