Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко проти, що Колесникова заарештували першим, а Червоненко керує зайвою галуззю

Субота, 16 квітня 2005, 00:44
Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що глава Донецької облради Борис Колесников не повинен був бути першим в списку заарештованих.

"Якщо це дійсно було порушення закону, то тоді у в'язниці повинен бути далеко не один Колесников. І далеко не він повинен бути першим", - сказала Тимошенко
у інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

Тимошенко сказала, що оскільки Колесников уже арештований, то "потрібно вирішувати, є там склад злочину чи ні і тоді вже говорити, що це було: вибірковий тиск на "донецьку групу", або дійсно з боку Колесникова мало місце порушення закону.

Тимошенко пішла від відповіді на репліку, що "у вас були результативні переговори з Ахметовим".

На питання про Колесникова у в'язниці, Тимошенко сказала, що "уряд такого рішення не приймав".

"З двох причин: по-перше, це не функція уряду. А по-друге, навіть якщо б ми вирішили підпільно зібратися і обговорити цю тему, то у нас на це і часу-то немає. Тому що сьогодні перед нами стоять серйозніші завдання", - сказала вона.

***

У інтерв'ю "Дзеркалу тижня" Тимошенко також повідомила, що ініціює відділення від Міністерства транспорту галузі зв'язку.

"Проект указу про розділення міністерства на дві складові — Міністерство транспорту і Міністерство зв'язку і інформатизації — мною поданий, завізований і переданий президентові на підпис", - сказала вона.

"На мій погляд, це дуже важливо, оскільки ці функції мало співпадають. А керувати Міністерством зв'язку і інформатизації потрібно було б поставити людей, які складають "інтелект нації". Тих людей, які розуміють, що інформація в сьогоднішньому світі — продукт номер один", - додала Тимошенко.

За її словами, міністр транспорту і зв'язку Червоненко з цим указом не згоден. "Тому остаточне рішення повинен ухвалити президент", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування