Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терьохін не казав про розчарування помаранчевою революцією

Понеділок, 18 квітня 2005, 15:26
Міністр економіки Терьохін не казав в інтерв’ю "Вашингтон Таймз" про розчарування українців у помаранчевій революції, це було помилкою перекладу.

Про це говориться у спростуванні прес-служби, поширеному у ЗМІ.

Прес-служба зазначає, що в інтерв’ю Терьохін наголосив, що "Ми маємо нову систему соціально-моральних принципів, нову етику, нове ставлення щодо ведення ділової політики".

"Коли ми прийняли справи, ми зрозуміли, що все суспільне життя в Україні було корумповано. Ми відчули, що в першу чергу повинні змінити менталітет країни",- сказав міністр.

За словами Терьохіна, в основі народного обурення, яке привело у грудні до перемоги нового прозахідного президента Віктора Ющенка, були народні очікування покращення життя, що ставить перед новим урядом багато проблем.

Українці є дуже терплячим народом, але ми зараз маємо справу з бюрократією та парламентом, який є спадщиною від старого режиму, сказав він.

Натомість російське видання ИноСМИ передало останню цитату Терьохіна таким чином, начебто помаранчева революція не виправдала сподівань народу.

"Народний переворот, який привів у грудні до влади нового прозахідного президента Віктора Ющенка, не виправдав очікувань населення, і це становить загрозу для нового уряду. Українці дуже терплячий народ, але ми як і раніше маємо справу із чиновницьким апаратом і парламентом, які багато в чому є породженням минулого режиму", - звучав переклад ИноСМИ.

Читайте також:

Терьохін вважає, що помаранчева революція не виправдала сподівань

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування