Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед тим, як взяти Коновалюка, Тігіпко хотів домовитися з ющенківцями

Субота, 23 квітня 2005, 15:23
Колишній лідер Трудової України Сергій Тігіпко перед тим, як запропонувати Валерію Коновалюку очолити партію, проводив консультації з проющенківською силою для створення спільного проекту.

Про це він заявив на прес-конференції в суботу по завершенню з'їзду партії Трудова Україна.

"Весь час, коли писали, що я був за кордоном, я проводив переговори. Я доклав багато сил, щоб об'єднати сили, які підтримували Віктора Ющенка на південному Сході, але перспектива 2006 року зіграла свою роль", - сказав він.

Про те, чому вибір спинився на Коновалюку, Тігіпко сказав, що були інші прізвища, але Коновалюк - "це те, що треба".

Тігіпко пообіцяв, що не відходитиме від партії, але зараз більше займатиметься фінансами. Він також пообіцяв активно працювати над проектом "Батьки проти наркотиків".

Коментуючи свій відхід, Тігіпко зазначив, що багато людей не зрозуміли цього кроку. "Я сподіваюсь, що під час виступів нових людей вони зрозуміли, що не можна так просто обтруситися, промити очі і йти як нічого не було".

Він спрогнозував, що у нової команди є багато можливостей. Тігіпко також сказав, що свідомо зробив, щоб у політраду увійшло більше людей Коновалюка, щоб той відчував себе реальним керівником.

На питання, чи буде об’єднуватись Трудова Україна з іншими партіями, Тігіпко відповів, що дуже важко об'єднувати партії і краще об’єднувати людей.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: