Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратниками Ющенка хочуть стати 60 тисяч осіб

Вівторок, 5 квітня 2005, 20:31
Близько 8 тисяч осіб вступили до партії Ющенка "Народний союз Наша Україна", ще близько 60 тисяч написали заяви до партії.

Про це повідомляє прес-служба блоку Ющенка.

Питання про членство стоїть в порядку денному кожного засідання Президії Ради "Народного Союзу Наша Україна", зазначається в повідомленні.

5 квітня відбулося чергове засідання президії Ради партії під головуванням Романа Безсмертного, на якому затверджено 3 кандидатури голів оргкомітету для проведення обласних партійних конференцій.

Ними стали Андрій Нєдовєсов (Луганська область), Володимир Бондар (Волинська область, місцевий губернатор), Арсен Аваков (Харківська область, місцевий губернатор).

Також на засіданні до лав партії прийнято 1072 члени з Вінницької, Волинської, Львівської, Тернопільської, Харківської областей.

На засіданні президії Ради партії було затверджено графік проведення установчих конференцій обласних організацій на квітень.

Цього тижня, 7-10 квітня відбудуться обласні партійні конференції в 8 областях України, на яких буде утворено обласні осередки партії та обрано керівництво.

7 квітня такий захід планується провести в Черкаській області, 9 квітня – Житомирській, Сумській, Херсонській, Львівській, Закарпатській областях та Севастополі, 10 квітня – у Вінницькій області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування