Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко вчинить з Тимошенко як джентльмен, бо м'яч на іншому боці

Четвер, 12 травня 2005, 15:09
Міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко заперечує наявність конфлікту між ним і прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко.

Про це він заявив у четвер під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналіста щодо ситуації навколо розподілу Міністерства транспорту і зв'язку.

Зокрема, міністр зазначив: "Конфлікту немає - в будь-якій команді є пошук. Я великого розміру чоловік і повинен бути джентльменом".

У той же час він підкреслив, що завжди буде відкрито і прозоро захищати свою думку і думку своєї команди. "М'яч не на нашій стороні. Яке рішення прийме президент (щодо розподілу міністерства), так і буде. Я висловив йому всі свої "за і проти", - додав він, зазначивши, що не буде мовчати і "переконливо доводитиме свою правоту".

Як відомо, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в інтерв'ю тижневику "Дзеркало тижня" від 16 квітня 2005 року заявила, що підготувала і направила президенту Віктору Ющенку проект указу про розподіл Міністерства транспорту і зв'язку на дві складові – Міністерство транспорту і Міністерство зв'язку та інформатизації.

За словами Тимошенко, проект указу нею "поданий, завізований і переданий президенту на підпис".

У той же час прем'єр-міністр зазначила, що міністр транспорту і зв'язку з цим указом не згоден. "Тому остаточне рішення має прийняти президент", - сказала Тимошенко.

Вона підкреслила необхідність розподілу Міністерства транспорту і зв'язку, оскільки функції, які воно виконує сьогодні, "мало співпадають".

Тимошенко також зазначила, що "керувати Міністерством зв'язку та інформатизації треба поставити людей, які є "інтелектом нації".

"Тих людей, які розуміють: інформація в сьогоднішньому світі – продукт номер один", - додала прем'єр-міністр.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування