Різака відвезли на "швидкій". Шуфрич охороняє його палату

Субота, 14 травня 2005, 14:44
Під час допиту колишньому губернатору Закарпаття Івану Різаку стало погано, і "швидка" відвезла Різака до міської лікарні з діагнозом гіпертонічний криз.

Під час госпіталізації в екс-губернатора був тиск 180 на 140, повідомляє сайт "Обком".

Як повідомлялося, колишній губернатор Закарпаття був затриманий міліцією у п'ятницю ввечері за обвинуваченням у доведенні до самогубства ректора Ужгородського національного університету Володимира Сливки.

На допомогу Різаку відразу ж прибули депутати від СДПУ(о). За даними сайту, Шуфрич "буквально чергує у ліжка Різака, а Шурма і Добкін уже дали імпровізовану прес-конференцію прямо у дворі лікарні".

Добкін, зокрема, назвав Різака "політв'язнем №2" і повідомив, що Різака міліція "узяла" в п’ятницю ввечері під час прогулянки в центрі міста. "Брали" екс-губернатора відразу "п'ять автоматників".

Шурма повідомив, що сприятиме моніторингу політичних репресій у Закарпатті міжнародними правоохоронними структурами.

Члени СДПУ(о) повідомили про намір залишатися в Закарпаття доти, поки Різака не відпустять, і пообіцяли в разі потреби влаштувати в Ужгороді "свій Майдан із усіма наслідками".

За словами Добкіна, команду на затримання Різака давав Порошенко, а статтю 120 КК (доведення до самогубства) вже перекваліфікували на 365 (перевищення службових обов'язків).

Затриманий екс-губернатор Закарпаття Різак


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування