Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко попереджає про акції екстремізму та збирається на острів

Понеділок, 16 травня 2005, 12:39
Міністерство внутрішніх справ України має інформацію про можливі акції екстремізму під час проведення пісенного конкурсу "Євробачення".

Про це в інтерв'ю "Українській правді" повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"На цей момент немає інформації про можливі теракти, але маємо інформацію про можливі акції екстремізму, організовані групами під прикриттям політичних та громадських організацій", - заявив він.

"Все це ретельно досліджується і буде зроблено все, аби забезпечити святковий настрій гостям і киянам", - додав Луценко.

На питання про те, які саме організації підозрюються, він відповів, що це оперативна інформація і додав, що "мабуть, всі їх і так знають".

В цілому він повідомив, що Київ охоронятимуть близько 4 тисяч міліціонерів, з яких 2 тисячі охоронятиму сектор Палацу спорту. На загал буде 8 секторів несення посиленої патрульної служби. За його словами, серед правоохоронців буде 300 жінок.

Луценко також зазначив, що "ніякої мілітаризації Києва не буде. Місто охоронятимуть якомога непомітніше".

За словами Луценка, правоохоронці мають найбільше зауважень до наметового містечка на Трухановому острові. "Зауваження до оформлення табору з точки зору протипожежної та протиповіневої безпеки", - сказав він та додав, що має деякі питання до контингенту табору, проте не назвав які саме.

Луценко також повідомив, що в другій половині понеділка має намір зробити виїзд на острів.

Ще одним завданням є посилення патрулювання на вулицях міста для профілактики вуличного злодійства. Він повідомив, що в неділю вже було зафіксовано напад на туриста з Голландії, який приїхав на "Євробачення".

"Українська правда"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування