Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич згадує про баригу і починає "широкомасштабну акцію протесту"

Понеділок, 16 травня 2005, 16:17
Влада робить все для того, аби арештувати колишнього губернатора Закарпаття Івана Різака. Зокрема, лікарів змушують подати дані, за якими б Різака можна було арештувати.

Таку заяву зробив депутат Нестор Шуфрич в понеділок на прес-конференції в Ужгороді, повідомляє прес-служба СДПУ(О).

За його словами, лікаря з Києва, що лікував Різака після перенесеного інфаркту, до цих пір не пускають у палату. "Лікар прибув ще вчора о 18 годині, але до цього часу йому не дали змоги оглянути Різака", наголосив він.

Шуфрич підтвердив намір фракції СДПУ(О) блокувати засідання Верховної Ради у вівторок.

"Ми не дозволимо працювати парламенту, поки не відбудеться серйозної розмови навколо ситуації в Закарпатті", заявив Шуфрич.

Депутат також переконаний, що Різака затримано з явно надуманого приводу. "Різака звинувачують у доведенні до самогубства ректора УжНУ Сливки. Вважаю їх абсолютно безпідставними. Це надуманий привід для того, аби затримати Різака", - сказав Шуфрич.

Він також заявив, що згідно з рішенням секретаріату, СДПУ(о) розпочинає широкомасштабну акцію протесту.

"Ми розбили наметове містечко біля обласної адміністрації і, якщо влада не прислухається до наших вимог, то до Ужгорода приїдуть представники всіх без винятку обласних комітетів СДПУ(о)", сказав Шуфрич.

Депутат підкреслив, що акції триватимуть доти, поки не буде поновлено на роботі всіх незаконно звільнених, а також поки не буде звільнено з-під варти Різака та Дядченка.

Шуфрич ще раз наголосив, що все, що відбувається навколо цих двох осіб – "банальне зведення рахунків".

"Років з десять тому керівник Мукачівського району Дядченко обізвав Балогу "баригою". З того часу Балога і затаїв злість", - розповів Шуфрич журналістам.

Що ж до Різака, то за словами депутата, "протистояння між ним і Балогою є давнім, і про нього знають уже і за межами області".

"Українська правда"

Читайте також:

СДПУ(о) перебирається в намети. Через Різака

Порошенко вчить, як робити новини, і радий, що Добкін та Шуфрич згадують про нього


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування