Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович піде на вибори сам, а його партія готує відставку Піскуна

Середа, 18 травня 2005, 17:48
Партія регіонів має намір йти на парламентські вибори 2006 року самостійно, заявляє член фракції "Регіони України" Павло Сулковський.

Про це депутат заявив на прес-конференції в середу в Києві.

"Що стосується виборів, "регіони" йтимуть окремо, без нікого. Тільки об'єднуватися, на мою думку, будуть з суспільними організаціями, які розділяють ідеологію Партії регіонів України", - сказав Сулковський, відзначивши, що таку позицію займають всі члени фракції.

Разом з тим, він відзначив, що "до виборів ще далеко", і ситуація ще може змінитися.
Сулковський підкреслив, що фракція "Регіони України" і Партія регіонів готова консолідуватися з іншими політичними силами для реалізації політичних заходів, а також вироблення спільних рішень в парламенті.

Також фракція "Регіони України" має намір ініціювати відставку генерального прокурора України Святослава Піскуна, якщо він відмовиться виступити у Верховній Раді з роз'ясненнями щодо висунених голові Донецької облради Борису Колесникову звинувачень.

"Якщо він (генеральний прокурор) сьогодні-завтра не прислухається до парламентарів, не прийде до парламенту і не пояснить, не роз'яснить, не надасть доказів звинувачень, які розсипалися, то ми будемо, в першу чергу фракція "Регіони України", ініціювати відставку генерального прокурора, пана Піскуна", - заявив Сулковський.

За його словами, проект такої ініціативи був підготовлений ще два тижні тому.

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування