Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підозрює Фонд держмайна у хабарях від Ахметова?

Середа, 18 травня 2005, 20:32
Прем'єр Юлія Тимошенко підозрює керівництво Фонду державного майна у можливому хабарництві.

Це Тимошенко дала зрозуміти, коментуючи у середу після прес-конференції продаж Фондом держмайна 39,91% акцій "Краснодонвугілля" по номінальній вартості 469 мільйонів гривень структурі Рината Ахметова.

На питання журналістів, "за що Ахметова преміювали Краснодонвугіллям", Тимошенко сказала: "Це питання до Фонду держмайна. Я думаю, там також відбулося преміювання з Нікопольським феросплавним заводом з пакетом 51"%.

Як відомо, представник Фонду держмайна не зареєструвався на зборах акціонерів Нікопольського заводу феросплавів у Орджонікідзе, яке проводила група "Приват". На думку Тимошенко, там ФДМ міг призначити своє керівництво заводу. Зараз завод залишається у власності Віктора Пінчука.

У середу на питання, чому Тимошенко не робить подання на звільнення таких керівників Фонду держмайна, Тимошенко сказала: "Не підстрікайте. Все зробимо вчасно".

Під час прес-конференції Тимошенко також запитали, чому вона не робить подання на звільнення першого віце-прем'єра Анатолія Кінаха, який регулярно критикує Кабмін і робить заяви, не узгоджені з урядом.

Тимошенко сказала: "Поки уряд працює як одна команда, і якщо буде потреба кадрових змін, ви про це дізнаєтеся першими після президента".

Українська правда

Читайте також:

Ахметов купив у Семенюк "Краснодонвугілля"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...