Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Піарник" Тимошенко звинуватив Ющенка в рецидиві кучмізму

Четвер, 19 травня 2005, 12:32
Указ президента "Про заходи щодо стабілізації ситуації на ринку нафтопродуктів" пролобійований людьми з його оточення, які пов’язані з російським бізнесом.

Таку думку висловив у своїй заяві, поширеній у ЗМІ, радник Тимошенко та її однопартієць Михайло Бродський.

Бродський вважає, що указ президента було "пролобійовано тією частиною оточення глави держави, яке прийшло із бізнес-середовища і цілим сплетінням пуповин пов’язане із російськими олігархами".

Він також назвав практику підписання главою держави "за спиною уряду" важливих економічних указів "рецидивами кучмізму й порушенням Конституції".

Бродський вимагає поінформувати громадськість про те, "хто бігав з папірцем, тобто про авторів тексту зазначеного указу та про механізм його проходження".

Він також закликав Службу безпеки прискорити вже оголошене розслідування причин нафтової кризи і негайно ознайомити Ющенка з оперативними матеріалами розслідування.

Радник прем’єр-міністра також радить президенту негайно відкликати свій указ "Про заходи щодо стабілізації ситуації на ринку нафтопродуктів".

"Дуже прикро, - зазначив Бродський, - що коли уряд України вперше наважився вчинити опір багатолітньому диктату російських нафтових монополістів, частина найвищої політичної еліти України, неначе якась п’ята колона, встала на бік суперників та конкурентів нашої держави і підсунула президенту цей указ".

"Щоправда, не знаю, чого там більше - фінансової зацікавленості чи політичної інтриги проти уряду Тимошенко", - резюмував Бродський.

Як відомо, у своєму указі президент поклав на Кабмін провину за ситуацію з нафтопродуктами в Україні та попередив про "неприпустимість подібної практики в майбутньому та персональну відповідальність за забезпечення в подальшому стабільності функціонування зазначеного ринку".

Бродський вважається досить близьким до Тимошенко. Вважається, що останнім часом він займається її піар-кампанією.

Українська правда

Читайте також:

Ющенко попередив Тимошенко про персональну відповідальність

ТИМОШЕНКО НАТЯКАЄ, ЩО ДО БЕНЗИНОВОЇ КРИЗИ ПРИЧЕТНИЙ ПОРОШЕНКО?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування