Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник Луценка обіцяє "палицею" вигнати донецьку міліцію з окопів

Четвер, 19 травня 2005, 14:16
Заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль обіцяє "брати палицю і виганяти" донецьку міліцію з "окопів", у яких вона "сидить".

Про це він заявив у четвер в Донецьку, повідомляє кореспондент "Острова".

Кримінальну ситуацію в регіоні Москаль оцінив як "дуже погану". На думку заступника міністра, сьогодні Донецьк, Львів і Київ "тягнуть назад в боротьбі зі злочинністю".

"Всі лідери злочинних угрупувань, як були, так і є, але сьогодні десь там за кордоном або за межами Донецької області, в той час, як вони повинні відповісти за всі розстрільні справи, заведені в області з 91 року", підкреслив він.

"167 розстрільних справ, де застосовувалися автомати Калашникова, вибухові пристрої. Хто за це відповідатиме? Я вважаю, що за всі ці злочини повинні відповісти, а залишилися ті, хто стріляв останніми. Це всім зрозуміло", - сказав Москаль.

Крім того, МВС цікавить, як проходив процес передачі власності в Донецькій області.

"Якщо ця власність переходила з аукціонів шляхом чесної приватизації, то немає питань. А якщо ця власність переходила: ти передай, а то ми тебе на ковбасу поріжемо, в м'ясорубку і тебе, і дітей, і родичів…"

"А в Донецьку було, що відсотків 80 власності перейшло шляхом розстрілів, шляхом вибухів, шляхом залякування, шляхом незаконного рекету і тому подібне. І ця власність легалізована сьогодні і видається як законна. Я з цим не згоден", - заявив заступник міністра.

За його словами, він спілкувався з бізнесменами, у яких нечесним шляхом відібрали власність. Проте, вони поки бояться йти в міліцію і заявляти про це відкрито.

"Ще люди в очікуванні, чи буде щось далі. Всі розраховують, що це сьогодні чергова кампанія, яких за роки незалежності Україна пережила масу, всі вважають, що все стане на свої місця, всі, хто виїхав, повернуться, і все буде як і раніше. Я хочу завірити, що так не буде", - підкреслив Москаль.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: