Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко звинуватив певних членів команди Ющенка у змові з олігархами

Понеділок, 23 травня 2005, 15:19
Віце-прем’єр Микола Томенко вважає, що нафтова криза була організована українськими та російськими бізнесменами спільно з "певними політичними силами", які лобіюють інтереси великого бізнесу.

Про це повідомляє прес-служба віце-прем’єра у понеділок, не наводячи деталей, кого Томенко має на увазі.

"Це була спільна робота російських і українських фінансово-політичних угрупувань з деякими українськими високопосадовцями", - сказав Томенко щодо кризи.

"Всі розуміють, що мова йде не лише про ціни на бензин у травні та червні, йдеться про ліквідацію монополії на нафтовому ринку України та забезпечення енергетичної безпеки держави", - зазначив Томенко.

Віце-прем’єр вважає, що "після того, як СБУ розслідує... хто з українського та російського боку організовував штучну нафтову кризу в Україні, ті політики, які були на боці великого бізнесу, а не національних інтересів України, повинні публічно вибачитись перед громадянами власної країни".

Адже, як зазначає Томенко, "у засобах масової інформації неодноразово з’являлись повідомлення про те, що такі неформальні переговори велись як в Росії, так і в Україні між високопосадовцями".

Як відомо, раніше в понеділок перший віце-прем'єр Анатолій Кінах вибачився "за уряд країни, за різкі заяви низки посадових осіб, що були зроблені в розпал нафтової кризи".

"Українська правда"

Читайте також:

Кінах вибачився перед російськими бізнесменами за різкі заяви Тимошенко


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування