Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд занепокоїли дані, що Суркіс хоче купити австрійський клуб

Четвер, 26 травня 2005, 10:31
Апеляційний суд Києва подовжив арешт акцій "Динамо" до 31 травня через нові дані у справі.

Як передає УНІАН, суд врахував те, що власник пакету акцій "Динамо" Григорій Суркіс нібито збирається купити австрійський футбольний клуб "Тироль".

При цьому суд не врахував аргументів захисту ФК "Динамо" про те, що жоден із згаданих сайтів не є зареєстрованим засобом інформації, а також той факт, що в згаданих статтях присутня цитата Суркіса, який спростовував сам факт ведення переговорів з "Тиролем".

Апеляційний суд Києва відмінив власне рішення від 12 травня про зняття арешту з акцій ЗАТ ФК "Динамо" (Київ) за позовом Мавританської компанії "Пасифік інтернешнл спортс клаб Лімітед".

Адвокат ФК "Динамо" (Київ) заявив, що у нього викликає підозру той факт, що суддям знадобилося менше часу в дорадчій кімнаті для написання вердикту, ніж для його оголошення, яке тривало 15 хвилин.

Як відомо, російський бізнесмен і колишній діловий партнер президента Федерації футболу України Григорія Суркіса і екс-глави АП Віктора Медведчука Костянтин Григорішин минулого року в грудні в інтерв'ю "Українській правді" заявив, що забере "Динамо" "з принципу".

За словами Григорішина, йому належало 18% акцій клубу, які були "розмиті" внаслідок додаткової емісії акцій клубу до 0,1% акцій.

Більш як 98% акцій ФК "Динамо" належить президенту клубу Суркісу і голові наглядової ради Згурському.

21 лютого Печерський районний суд м. Києва наклав арешт на 98,71% акцій закритого акціонерного товариства "Футбольний клуб "Динамо" (Київ)" за позовом міжнародної компанії "Пасифік інтернешнл спортс клаб Лімітед".

9 березня цей самий суд спочатку зняв арешт з 98,71% акцій ЗАТ "Динамо" (Київ), а потім заарештував всі 100% акцій клубу.

12 травня Апеляційний суд м. Києва зняв арешт зі всіх 100% акцій ЗАТ ФК "Динамо" (Київ).

13 травня Броварський міськрайонний суд Київської області наклав арешт на 100% акцій закритого акціонерного товариства "Футбольний клуб "Динамо" (Київ).

Арешт був накладений шляхом блокування власником реєстру іменних цінних паперів на особистих рахунках власників, клубу також заборонено міняти реєстратора.

UNIAN


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування