Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українці уряд люблять менше, ніж Ющенка з Тимошенко

Четвер, 26 травня 2005, 15:53
Більшість українців в цілому позитивно оцінюють перші 100 днів діяльності президента Віктора Ющенка та прем’єра Тимошенко, проте гірше оцінюють діяльнсть уряду в цілому.

Такі результати всеукраїнського опитування, проведеного громадською організацією “Українське демократичне коло” з 14 по 19 травня 2005 року на замовлення Інституту політики.

Рівно половина українців позитивно оцінила діяльність Ющенка за 100 днів його діяльності, негативно – 24%, вагалися з відповіддю – 26%.

Стоденну діяльність Тимошенко 50% опитаних також оцінила позитивно, негативно – 23%, вагалися з відповіддю – 27%.

Діяльність уряду за сто днів оцінена дещо стриманіше – 42% опитаних надали позитивну оцінку, а негативну – 23%, вагалися з відповіддю – 27%.

42% громадян України дотримується думки про те, що у цілому все, що відбувається на сьогоднішній день в Україні, іде в правильному напрямі, 23% вважають, що країна рухається у неправильному напрямі, вагалися з відповіддю – 35%.

Опитування охоплює всі регіони країни. Було опитано 1000 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка вибірки з вірогідністю 0,95 не перевищує 4%.

Як відомо, Інститут політики, на замовлення якого проводилося опитування, до недавнього часу очолював віце-прем’єр з гуманітарних питань Микола Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування