Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко задоволений собою, але не своїми підлеглими

Вівторок, 3 травня 2005, 11:54
Президент Віктор Ющенко позитивно оцінює перші сто днів роботи нової влади, які минули після інавгурації.

Про це він заявив у ексклюзивному інтерв'ю УТ-1, підбиваючи підсумки роботи своєї команди за цей час, повідомляє прес-служба президента.

"Ми не зрадили жодного гасла Майдану. Я можу сьогодні вийти до будь-якої частини суспільства - до ветерана, до дитини, до будь-кого - і сказати, що ми працювали для Вас", - підкреслив Ющенко.

Важливими завданнями на ці сто днів, які ставила перед собою його команда, за словами Ющенка, було визначитися із головними пріоритетами роботи на 2005 рік, а також сформувати команду у центрі і на місцях.

Глава держави підкреслив, що основним напрямком роботи нова влада вважає боротьбу з бідністю в Україні.

Віктор Ющенко у інтерв'ю також висловив упевненість у єдності "тріумвірату Ющенко-Тимошенко-Литвин". Він переконаний, що політичні сили Народний Союз "Наша Україна", БЮТ та Народна партія підуть на вибори 2006 року єдиною командою.

Інтерв'ю президента вийде у проекті "100 днів після Майдану" 4 травня о 19.30 на каналі УТ-1, відзначає його прес-служба.

Водночас в інтерв’ю каналу "1+1" Ющенко висловив критику на адресу депутатів-сумісників.

Він назвав сумісництво "некоректною поведінкою" та підкреслив, що планує повторно звернутися до депутатів усіх фракцій і політичних сил, аби вони визначилися, де мають намір працювати – у виконавчій чи законодавчій владі і "не доводити справу до суду".

"Якщо ми демократи, то у першу чергу маємо цінувати і виконувати закон", – наголосив глава держави.

Як повідомлялося, у квітні спікер Верховної Ради Володимир Литвин направив до Київського апеляційного суду подання на 21 народного депутата, які поєднують депутатський мандат з роботою у виконавчих органах влади.

Читайте також:

Литвин подав на депутатів до суду

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: