Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма хотів зятя "попростіше" за Пінчука

Субота, 7 травня 2005, 17:13
Дочка екс-президента Леоніда Кучми Олена Франчук обговорює зі своїм 14-літнім сином Романом проблеми СНІДу.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналу "Кореспондент", опублікованому в суботу.

"Так, ми говоримо. Говорити "це погано" або "це не роби" безрезультатно. Але в розмовах піднімати дану тему - наркотики, СНІД, безпечний секс - уже треба", - сказала вона.

"Насправді це все треба починати робити з десяти років, коли можна пояснювати найбільш плідно, пізніше наступає підліткова агресія, прагнення до самостійності, небажання слухати дорослого", - пояснила Франчук.

Вона також повідомила, що вчиться Роман у київській школі. "Я ставлю завдання: мови й математика на першому місці. Це моє переконання: якщо людина знає математику, їй буде легко все - і фізика, і хімія", - вважає дочка Кучми.

На питання, чому вона не взяла прізвище Віктора Пінчука, виходячи за нього заміж, а залишилася на прізвищі першого чоловіка, Франчук відповіла: "Із солідарності з сином".

Вона розповіла, що батьки "непросто" відреагували на намір дочки вийти заміж за відомого олігарха Пінчука.

"Я сама дуже переживала. Я людина відповідальна, і точно розуміла, що створюю додаткові труднощі для свого батька", - згадує вона.

"Але тато ж не може заважати особистому щастю своєї улюбленої єдиної дочки. Він тільки зітхнув і сказав: "Лена, ти ніяк не можеш вибирати собі кого-небудь попростіше", - сказала Франчук.

Як відомо, першим чоловіком Олени був народний депутат, син колишнього глави уряду Криму Ігор Франчук. Від нього в дочки президента є син Роман. Від Пінчука у Франчук теж є дочка Катя, який не виповнилося ще й двох років. Зараз Олена Франчук є головою фонду "АнтиСНІД".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...