Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голодуючий мер Львова потрапив у лікарню

Субота, 11 червня 2005, 14:32
У суботу близько полудня міський голова Львова Любомир Буняк, що оголосив голодування в минулу середу, госпіталізований у міську лікарню швидкої допомоги.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Львівської міськради, Буняк був госпіталізований у зв'язку з загальним погіршенням стану, викликаного голодуванням, лікарі оцінюють його стан як середньої важкості.

У той же час у прес-службі підкреслили, що Буняк не припиняє голодування, він просто буде знаходитися під постійним спостереженням лікарів.

Як повідомлялося, Буняк оголосив голодування 8 червня, щоб привернути увагу центральних органів влади до конфлікту між ним і судовими органами Львова й області, що продовжується вже кілька місяців.

Міський голова Львова вважає, що суди ставляться до нього особисто і до міської влади Львова упереджено при прийнятті рішень у справах, де міська влада виступає однією зі сторін процесу.

Більше місяця тому Буняк виступив зі зверненням до вищого керівництва країни з проханням надіслати у Львів компетентну комісію для вивчення цього конфлікту, але, за його словами, відповіді так і не одержав, і тому зважився на крайню міру - голодування.

Читайте також:

Мер Львова оголосив голодування

Голодування заступників мера Львова виявилося ментальним

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування