Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко обіцяє не підвищувати ціни до осені

Вівторок, 14 червня 2005, 18:40
Мер Києва Олександр Омельченко заявляє, що ціни на хліб, крупи й проїзд у громадському транспорті в Києві не будуть міняться до осені.

Про це у вівторок передає ЛІГАБізнесІнформ.

Омельченко також відзначив, що підвищення пенсій наприкінці 2004 року, а також пенсій і зарплат у бюджеті цього року не могли не викликати інфляційних процесів.

"Ринок відреагував підвищенням цін. Ціни не пропорційно, але все-таки піднялися", - сказав він.

При цьому Омельченко нагадав, що енергоносії, вартість на які зросла, також беруть участь у ціноутворенні. За його словами, у Києві є "резерв фінансової стабілізації", який дозволить зберегти стабільними ціни на борошно, крупи й хліб до нового врожаю (до 1 вересня 2005 року).

Також Омельченко відзначив, що міська влада не бачать підстав до осені міняти тарифи на послуги, у тому числі на громадський транспорт. Щодо тарифів на маршрутні таксі Омельченко відзначив, що приватники мають право їх регулювати.

На думку мера, треба віддати приватникам належне, що вони дотепер не підняли ціни, незважаючи на підвищення цін на бензин.

Омельченко нагадав, що управлінням цінової політики Київміськадміністрацією розроблена схема, відповідно до якої вартість проїзду буде залежати від кілометражу маршруту, і в такий спосіб буде варіюватися від 75 коп. до більше двох гривень.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування