Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березовський пішов на скандал, щоб підсилити український "Комерсант"

Середа, 15 червня 2005, 15:16
Генеральний директор і шеф-редактор видавничого дому "Комерсант" Андрій Васильєв критично оцінює рішення власника видавництва Бориса Березовського змінити головного редактора однойменної газети Олександра Стукаліна.

"Мені боляче й образливо. Я вважаю, що Стукалін прекрасний головний редактор, і не згодний з рішенням Березовського. Сашко, якщо ти мене чуєш - я з тобою", - сказав Васильєв у середу в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

Разом з тим, він відзначив, що в цьому випадку приймати такі рішення право власника, яке є святим.

За словами Васильєва, він здогадується, чому Березовський вирішив піти на цей крок, але відзначив, що не може говорити про це привселюдно. Також він зізнався, що знає, хто очолить "Комерсант", але знову не вважає можливим розкрити це.

"У мене інформаційне ембарго. Я не бачу нічого такого, чому це потрібно приховувати, але раз просили не говорити, значить не буду", - пояснив Васильєв. За його словами, офіційно новий керівник "Комерсанта" буде оголошений в 20-х числах червня.

За деякими даними, це може бути зроблено 22 червня на засіданні ради директорів ВД "Комерсант".

Напередодні Березовський також повідомив, що планує замінити й самого Васильєва, який призначений головним редактором газети "Комерсант-Україна". Разом з тим, Васильєв сказав, що, мабуть, залишиться генеральним директором.

Інтерфакс

Читайте також:

Березовський віддає перевагу Україні, оскільки тут для нього більше хліба

Березовський змінює кадри й робить ставку на Україну


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування