Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко більше не буде підвищувати ціни на проїзд. Поки що

Четвер, 16 червня 2005, 13:10
Київський мер Олександр Омельченко заявляє, що за подальшого зростання цін на пальне до вересня в межах не вище 3,5 грн. ціни на проїзд змінюватися не будуть.

Про це Омельченко повідомив журналістам у четвер.

"Ми обговорили доповнення до ліцензій перевізників, що за умови зростання цін надалі до вересня в межах не вище 3,5 гривень ціни підніматися не будуть. Це позитивний фактор, перевізники погодилися, таке рішення було прийнято протокольно...", - сказав він.

Омельченко вважає, що нові тарифи на проїзд у маршрутних таксі максимально враховують інтереси київських перевізників і киян.

"Ми максимально розрахували, щоб не зачепити інтереси киян, і, звичайно, задовольнити вимоги перевізників, виходячи з того, що за останні 2-3 місяця пальне й ціни виросли вже сьогодні, на жаль, і продовжують зростати", - зазначив мер.

Разом з тим, за пропозицією київської влади перевізники погодилися до нововведеної системи оплати проїзду додати ще один, мінімальний тариф на мінімальну відстань, тобто маршрут до 2,5 кілометри буде коштувати 50 копійок.

"Такий критерій - 2,5 кілометри - це відстань від площі Незалежності, Європейської площі до Либидської площі, тобто ця відстань маршруту по лінії тролейбуса, і вартість проїзду по цьому маршруті прирівнюється до відстані проїзду в комунальному трамваї, тролейбусі або автобусі", - сказав Омельченко.

Як відомо, з 16 червня київські перевізники підвищили тарифи на проїзд у маршрутних таксі до 1-2 гривень.

Ліга, Українські новини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування