Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко залишив одну із своїх посад. Єхануров бере з нього приклад

Четвер, 16 червня 2005, 15:07
Секретар Ради Національної безпеки і оборони Петро Порошенко склав повноваження голови бюджетного комітету Верховної Ради України.

Заяву про це він підписав у четвер у присутності членів бюджетного комітету і журналістів, повідомляє телеканал ICTV.

На питання, хто буде його спадкоємцем, Порошенко сказав, що "не знає", додавши, що "у самому комітеті є досить професіоналів, які могли б посісти цю посаду".

Відставка Порошенка не означає, що він склав із себе повноваження депутата. За його словами, депутатом він перестане бути лише після "чіткого судового тлумачення" щодо законності указу про РНБО.

У той же час голова Дніпропетровської обладміністрації Юрій Єхануров написав заяву про складання депутатських повноважень і в найближчу добу має намір подати відповідну заяву спікерові парламенту Володимиру Литвину.

Про це він сказав журналістам на брифінгу в четвер у Дніпропетровську, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Єхануров відзначив, що на зустрічі керівників регіонів із президентом Віктором Ющенком, що відбулася в середу в Києві, він піднімав питання про легітимність призначення голів облдержадміністрацій.

За словами Єханурова, міністр юстиції Роман Зварич підтвердив, що призначення голів облдержадміністрацій є легітимним і не суперечить Конституції України.

Раніше Єхануров говорив, що складе депутатські повноваження, коли буде дотримана процедура утвердження глав обладміністрацій Кабміном.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: