Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко непомітно поздоровив диктатора з довічним президентством

Вівторок, 21 червня 2005, 16:19
Президент Віктор Ющенко поздоровив президента Туркменії Сапармурата Ніязова з черговою річницею від дня обрання його главою держави, яка святкується 21 червня.

Про це повідомляє сайт "Туркменістан.Ру". Як відомо, на другий президентський термін Ніязов був обраний 13 років тому, 21 червня 1992 року, а пізніше його залишили президентом довічно.

"Туркменістан.Ру" відзначає, що у поздоровленні Ющенка "віддається належне мудрій політиці Сапармурата Ніязова".

Зокрема, завдяки цій політиці "туркменський народ продовжує успішно просуватися вперед, домагаючись вражаючих успіхів у всіх сферах життєдіяльності, а Туркменістан здобув велику повагу й посів гідне місце на міжнародній арені".

У поздоровленні також висловлена надія на продовження й зміцнення взаємовигідного двостороннього співробітництва.

Водночас інформації про тепле поздоровлення Ющенка з річницею довічного президентства Ніязова немає на сайті президента України.

Прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко сказала "Українській правді", що поздоровлення Ніязову від президента України було відправлено особисто через главу "Нафтогазу" Олексія Івченка, який зараз перебуває у Туркменії.

Це і є причиною, чому даний документ поки не оприлюднений на офіційному сайті президента України. Геращенко пояснила, що прес-служба тільки ввечері одержує відповідний реєстр прийнятих або розглянутих документів, якщо це не термінові укази й розпорядження, які оприлюдняться відразу після підписання.

Планується, що у вересні 2005 Ніязов відвідає з візитом Київ, домовленість про що досягнута під час телефонної розмови лідера Туркменії з Ющенком.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування