Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Про непричетність Януковича до крадених листів тепер розповів його помічник

Вівторок, 21 червня 2005, 20:14
Колишній міністр з гуманітарних питань Дмитро Табачник підготував листа про передачу музеєві архівних документів, але екс-прем'єр Віктор Янукович цього листа не підписував.

Про це заявив екс-помічник екс-прем'єра Юрій Каракай, повідомляє прес-служба Януковича.

"Табачник стверджує в інтерв'ю газеті "Сегодня", що я їздив в Кабінет Міністрів і привозив йому архівні документи, які він потім передавав музею. Це не відповідає дійсності. Я нікуди не їздив", - заявив він.

"Наскільки мені відомо, Табачник сам домовлявся з керівництвом служби прем'єра про те, щоб поставити на дарчому листі факсимільний підпис прем'єра, оскільки Янукович такого дарчого листа не підписав", - зазначив він.

За словами помічника екс-премєра, він ніколи не бачив Януковича "ніяких архівних документів і не чув від нього про те, що він збирається якісь документи дарувати".

"Також не відповідає дійсності те, що Віктор Федорович телефонував Табачнику в музей. Табачнику дзвонив офіцер охорони прем'єра і повідомляв, що прем'єр-міністр не поїде в музей", - зазначив Каракай.

Раніше начальник Львівського облУМВС Богдан Шарада заявив, що Януковича допитуватимуть у справі про розкрадання із Львівського держархіву.

В той же час радник Януковича Ганна Герман заявила, що ініціатива подарувати архівні документи Національному історичному музею виходила саме від Табачника.

Сам же Табачник відзначає, що тільки передав листа першого президента України музею від імені й доручення Віктора Януковича. Звідки вони взялися в Януковича - Табачник не знає.

Табачник також заявляв, що саме Каракай і Єременко привезли папку з документами з Кабміну, яку потім передали Табачнику.

Читайте також:

Луценко допитає Януковича і Табачника за подвійний грех

Янукович потрапив у справу за вкрадені листи

Табачник сам від імені Януковича дарував крадені документи?

Янукович підтвердив версію Герман, яка збрехала, захищаючи його

Крадені листи Грушевського - справа рук Піскуна й Турчинова?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...