Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний має створити передвиборчий блок партії Ющенка

Четвер, 23 червня 2005, 12:51
Віце-прем'єр з адмін-територіальної реформи Роман Безсмертний очолив робочу групу щодо переговорів з партіями, які входили до блоку "Наша Україна", стосовно утворення коаліції.

Таке рішення було ухвалено під час чергового засідання президії ради партії НСНУ, повідомляє прес-служба партії.

Робоча група також має підготувати підписання договору про участь цієї коаліції у виборах до Верховної Ради з єдиним виборчим списком.

На засіданні також було вирішено створити партійну групу НСНУ в складі уряду для "посилення координації діяльності міністрів – членів партії, а також оптимізації взаємодії" кабміну з президентом та Верховною Радою.

До партійної групи НСНУ в уряді увійдуть голова Безсмертний (керівник групи), віце-прем'єр-міністр Олег Рибачук, міністр культури і туризму Оксана Білозір, міністр з питань надзвичайних ситуацій Давид Жванія, міністр у справах молоді та спорту Юрій Павленко, міністр юстиції Роман Зварич.

Також до групи увійдуть міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко, міністр з питань промислової політики Володимир Шандра та міністр з питань охорони навколишнього середовища Павло Ігнатенко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування