Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко обіцяє, що Ющенко звільнить тих, хто не виконав його доручення

П'ятниця, 24 червня 2005, 18:27
Секретар Радбезу Петро Порошенко заявляє, що президент Віктор Ющенко звільнить керівників тих митниць, якщо дізнається, що у них не діє принцип єдиного вікна митного оформлення.

Про це Порошенко сказав на прес-конференції в Луганську, коментуючи вимогу Ющенка до 1 червня на всіх митницях України ввести принцип єдиного вікна.

"Жодних сигналів, що це не зроблено, у мене немає", - сказав Порошенко.

"Голова Державної митної служби доповів, що, по інформації регіональних митниць, це зроблено по всій Україні", - додав він.

"Президент тримає слово, і якщо дійде інформація до секретаріату президента чи РНБО про нестворення єдиного вікна – керівник тієї митниці буде звільнений", - пообіцяв Порошенко.

Під час візиту на Луганщину він відвідав митний перехід Ізварине, де створено єдине вікно для митних оформлень, але екологічний та ветеринарний і фітосанітарний контролі існують в окремих вікнах. За словами секретаря РНБО, це "викликає занепокоєння".

Характеризуючи роботу митниці, Порошенко сказав, що керівництво цих структур виділяє чотири проблемних ділянки: Чоп, Луганськ, Суми і Придністров'я.

"Прийнято рішення про суттєве збільшення представників митної служби у цих напрямках", - сказав Порошенко.

Він також додав, що "слід вжити заходів, щоб вдихнути друге дихання у програму "Контрабанда – стоп!".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування