Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко доручила продати "Криворіжсталь" до кінця осені

П'ятниця, 24 червня 2005, 19:37
Повторний продаж 93,02% акцій комбінату "Криворіжсталь" повинен бути проведений у період з 29 червня по 20 листопада 2005 року.

Це закріплено розпорядженням Кабінету міністрів від 23 червня 2005 року, яким затверджено уточнений план розміщення акцій "Криворіжсталі".

Згідно з документом, у період з 29 червня по 30 вересня 2005 року на біржі буде реалізовано 1,74% акцій підприємства, які також знаходяться в держвласності.

Кабмін доручив Фонду держмайна в триденний термін затвердити план розміщення акцій підприємства з урахуванням висновків Антимонопольного комітету, а також до 1 липня 2005 року затвердити склад конкурсної комісії з продажу цього пакету акцій "Криворіжсталі".

При цьому Мінекономіки, Мінпромполітіки, Мінфін, АМК, Дніпропетровська облдержадміністрація до 29 червня 2005 року повинні подати ФДМ пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії.

ФДМ доручено забезпечити підготовку і проведення конкурсу на засадах гласності, відкритості і недискримінаційності, із залученням до участі в ньому великої кількості учасників.

Крім того, ФДМ повинен забезпечити визначення початкової вартості пакету акцій відповідно до законодавства, підготувати і подати проект розпорядження Кабміну про затвердження умов проведення конкурсу, передбачивши зобов'язання покупця щодо подальшого розвитку підприємства, рішення соціальних питань, порядку розподілу прибутків і т.ін.

Як відомо, Київський апеляційний господарський суд 2 червня визнав незаконність приватизації 93,02% акцій "Криворіжсталі" "Індустріально-металургійного союзу", а утримувач "ІНГ Банк Україна" 16 червня перевів акції "Криворіжсталі" на рахунок ФДМ.

ІМС оскаржив рішення судів у Вищому господарському суді. Однак прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає малоймовірним перегляд рішення про незаконність приватизації "Криворіжсталі" у судах вищої інстанції, підкреслюючи, що подача скарги в них не скасовує вже прийняті рішення судів.


Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:45
велоспортМілан здобув неймовірну перемогу в спринті на 4 етапі Джиро д’Італія-2024
18:40
ЗМІ: В Україні зупинили розгляд майже 11 тисяч кримінальних справ через мобілізацію обвинувачених
18:37
Фонд гарантування у квітні продав активи збанкрутілих банків на 260 мільйонів
18:33
фотоСША, Британія та Австрія ввели санкції проти лідера російської хакерської групи LockBit
18:14
Цього року темп зростання міжнародної торгівлі має подвоїтися: хто буде основним рушієм
18:05
Франція звинуватила Росію у залякуванні після виклику свого посла
18:01
На Донеччині судитимуть жінку, яка на тиждень лишила трьох дітей без нагляду: молодший син згорів живцем
17:59
фотоНа Харківщині сапери випробовують машину механізованого розмінування 
17:58
Brave1 у 12 разів збільшить гранти на військові розробки: як працює головний техно-кластер української армії
17:53
Україну на інвестиційному саміті SelectUSA у США в червні представлятимуть 15 стартапів
Усі новини...
Реклама: