Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти сваряться з Безсмертним, який пустив "качку" ще за Кучми

Субота, 25 червня 2005, 11:43
Голова Соціалістичної партї Олександр Мороз ніколи "не підривав нормальні робочі стосунки між урядом і президентом" і не намагався розколоти їхню коаліцію.

Про це йдеться у заяві заступника керівника фракції СПУ Івана Бокого, поширеній прес-службою СПУ у суботу, у відповідь на заяву Безсмертоного про те, що об "потужний і міцний союз Ющенка і Тимошенко вже розбився Мороз".

"Немає необхідності спростовувати ці слова – їх абсурдність очевидна... Мороз ніколи не робив заяв, які б були спрямовані на підрив нормальних робочих стосунків між урядом і президентом", йдеться у заяві.

На думку Бокого, Безсмертному просто "захотілося запустити абсолютно безпідставну “качку” про поганого Мороза, який нібито розколює коаліцію", бо "спрацьовує відома істина, що на злодії шапка горить".

"Будувати повітряні замки Роман Михайлович мастак ще з часів своєї роботи з Кучмою, якого він також уміло і віддано захищав від ворогів", говорить Бокий.

За його словами, "за Кучми Безсмертний заявляв, що “касетний скандал” – це брехня і фальшивка, з допомогою якої Мороз нібито розколює українську владу".

"Тепер, не попросивши пробачення за старий наклеп, за “відмазування” Кучми, Безсмертний викриває чергову “змову” уже проти нового президента", стверджує Бокий.

Він закликав віце-прем’єра "змінити свій застарілий репертуар", бо "ми вже живемо в новій країні".

Українська правда

Читайте також

Безсмертний не хоче, щоб Ющенка і Тимошенко "розводили", бо Мороз вже "розбився"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування