Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко оголосив війну "царському будинку", який не подобається і Ющенку

Вівторок, 7 червня 2005, 12:57
Віце-прем’єр Микола Томенко звернувся до Генпрокуратури з проханням перевірити законність побудову в Маріїнському парку багатоповерхового елітного будинку.

Як повідомляє прес-служба Томенка, він також звернувся до Київської міськадміністрації поінформувати громадськість про побудову цього житлового комплексу.

"Віце-прем’єр-міністра цікавить історія прийняття рішення київською владою про видачу дозволу на побудову цього так званого "царського будинку", - зазначає прес-служба.

Томенко також просить журналістів провести розслідування, яким чином в історичному центрі столиці з’явився хмарочос, який руйнує архітектурний образ Києва, а також проводити громадський контроль щодо цієї справи.

Як повідомляє прес-служба Томенка, за оцінками експертів, житловий будинок по вулиці Грушевського, 9-а, порушує баланс схилів Маріїнського парку та може створити серйозну загрозу екологічній ситуації та спричинити тріщини на Маріїнському палаці.

Як відомо, раніше президент Ющенко висловився за знесення цього будинку. Керівник Держуправління справами Ігор Тарасюк заявив, що будинок побудовано на дев'ять поверхів вище, ніж було дано дозвіл містобудівною радою, і їх треба знести.

"Українська правда"

Читайте також:

Ющенко хоче знести будинок, який обурює киян

Втеча від аури Кучми?

Гроші, отримані з квартир заступників Медведчука, підуть на палац


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...