Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич у 2002 році не роздавав Енгельса, а кандидати від Ющенка пропонували апельсини

Вівторок, 7 червня 2005, 17:16
Депутат Нестор Шуфрич називає порушення проти нього чергової кримінальної справи "абсурдними діями" нової влади.

"Судячи з усього, межі абсурдним діям нової влади нема", - сказав він, повідомляє прес-служба депутата у вівторок.

За словами Шуфрича, "обвинуваченню депутата у тому, що приблизно з 60 000 виборців, які взяли участь у довиборах до Верховної Ради в липні 2002 року, більше 20 000 тих, що проголосували за Шуфрича, було підкуплено, не повірить не те що самий "помаранчево налаштований" політик, але і дитина".

Прес-служба депутата повідомила, що від різних депутатів лунали заяви "про нібито роздачу особисто Шуфричем грошей у центрі кожного населеного пункту округу... і про роздачу не тільки грошей, але і крупи, борошна, цукру, а також видань Маркса і Енгельса".

"Кожен кандидат пропонував, що міг, а кандидат від "Нашої України" вже тоді пропонував апельсини", зазначив Шуфрич.

Шуфрич також пов’язує відкриття нинішньої кримінальної справи проти нього з тим, що "перші заяви про нібито сфальсифіковані вибори в Черкасах" були зроблені заступником міністра внутрішніх справ Геннадієм Москалем, стосовно якого він "зробив різку заяву і два депутатські запити щодо його незаконної діяльності..."

"Зважаючи на все, ми є свідками нового помаранчевого дежавю, коли одних неугодних політиків безпідставно саджають, а стосовно інших через три роки скасовують вибори", стверджує Шуфрич.

Прес-служба депутата також повідомляє, що Шуфричем за час виборчої кампанії "особисто було проведено більше 100 зустрічей з виборцями, і він мав можливість... донести свою позицію до всіх виборців округу".

"І жодні провокації і переслідування не змусять його це зробити", йдеться у повідомленні.

У той же час екс-голова адміністрації Кучми Віктор Медведчук, так само як і Шуфрич, називає кримінальну справу проти нього черговим "ноу-хау" влади, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ, посилаючись на прес-службу СДПУ(о).

"Порушення кримінальної справи Черкаською прокуратурою проти депутата Шуфрича нібито на підставі даних опитування прокуратурою 5300 виборців, є черговим "ноу-хау" влади", сказав він, додавши, що його дивує "скільки ж працівників повинно бути в Черкаській прокуратурі".

"Дії влади ясно показують - наша партія представляє для неї реальну загрозу як опозиційна політична сила, проти якої вона готова використовувати будь-які незаконні засоби", - вважає голова СДПУ(о).

Як відомо, прокуратура Черкаської області порушила кримінальну справу за фактами підкупу виборців під час голосування за Шуфрича на довиборах по 202 округу на Черкащині у 2002 році, що вплинуло на результати голосування.

Читайте також:

НА ШУФРИЧА ЗАВЕЛИ ЩЕ ОДНУ СПРАВУ. ЗА ПІРАМІДИ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування