Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО НАЗВАЛА ЛИТВИНА ОПОНЕНТОМ НА ВИБОРАХ

Неділя, 10 липня 2005, 20:29
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко назвала Олександра Мороза та Володимира Литвина своїми опонентами на майбутніх парламентських виборах.

Таку думку вона висловила в ефірі каналу "1+1" у неділю, коментуючи бійку в парламенті й не прийняття документів, потрібних для вступу у Світову організацію торгівлі.

"Не слухайте всі ці дурниці – коли кажуть, що уряд щось вніс поспіхом, щось недопрацював", - сказала Тимошенко. "Коли ви слухаєте такі закиди, знайте – уряду просто заважають працювати", - додала вона.

"Треба звикнути до того, що в Україні почались парламентські вибори. І фракція Мороза, і Литвин, і Регіони України, і СДПУ(о) є опонентами в тому чи іншому варіанті", - сказала Тимошенко.

Вона також висловилася проти того, щоб президент Віктор Ющенко очолював виборчий список блоку на виборах-2006. Вона нагадала, що президент сам сказав, що очолювати список неконституційно.

"І він абсолютно правий, і в цьому ми його підтримуємо. Президент мусить стояти над всіма політичними баталіями, президент – це гарант конституції", - сказала Тимошенко.

На питання, чи не відмовиться вона від участі в блоку, якщо перше місце в списку буде не за нею, прем’єр відповіла: "Я думаю, що принциповим є єдність команди і перемога на парламентських виборах".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування