Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценку написали, що Ахметов ні в кого не стріляв

Понеділок, 18 липня 2005, 19:07
Сергій Чернишов, у справі про нанесення тілесних ушкоджень якому МВС України запрошувало відомого бізнесмена Рината Ахметова для надання пояснень, заявляє про непричетність до інциденту власника компанії "СКМ".

Про це йдеться у заяві Чернишова на ім'я генерального прокурора й міністра внутрішніх справ України, повідомляє в понеділок "Інтерфакс-Україна".

В 1988 році в Куйбишевському районі Донецька Чернишов був обстріляний з вогнепальної зброї й поранений. Кілька днів тому в інтернет-виданнях з'явилися повідомлення про причетність до нападу Ахметова.

Чернишов повідомляє, що наприкінці червня поточного року до нього в Москву, де він у цей час проживає, приїжджали представники українських правоохоронних органів, і він у категоричній формі заявив їм про непричетність Ахметова до нападу.

У своєму листі він також повідомляє, що підтвердив свою заяву телефоном одному із заступників генерального прокурора.

За словами Чернишова, він не був особисто знайомий з Ахметовим, але жив з ним в одному місті й кілька разів бачив його на вулиці.

Заява датована 15 липня. Чернишов проживає в Москві. Російський паспорт виданий йому в серпні 2000 року. Заяву Чернишова завірено нотаріусом Москви Акімовою.

У прес-службі Генеральної прокуратури повідомили, що заяву, якщо вона надійде у відділ реєстрації листів, буде розглянуто на загальних підставах.

Як повідомлялося, Ахметов у понеділок об 11.00 не з'явився в департамент карного розшуку МВС України для з'ясування обставин нанесення тілесних ушкоджень Чернишову.

Прес-служба "Систем Кепітал Менеджмент", президентом якої є Ахметов, заявила, що одержувала 15 липня запрошення, адресоване керівнику компанії із проханням прибути у МВС України, однак не змогла його передати, оскільки бізнесмен перебуває за кордоном.

Прес-служба також відзначає, що отримане "СКМ" запрошення на адресу Ахметова не є повісткою, присутність запрошеного у МВС у зазначений час не є обов'язковою.

Читайте також:

Ахметов сховався від Луценка за кордоном. Але, якщо треба, до нього поїдуть


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...