Омельченко відбере Київ у Омельченка?

Середа, 20 липня 2005, 13:29
Заступника голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Верховної Ради Григорія Омельченка висунули на посаду мера Києва на наступних виборах.

Таке рішення було прийняте на нараді керівників 17 громадських та громадсько-політичних організацій, повідомляє прес-служба організацій.

На нараді також було прийнято рішення створити громадсько-політичний київський виборчий блок: "За Народного мера - за Григорія Омельченка!"

На думку учасників наради, "саме кандидатура Омельченка відповідає потребам сьогодення, бо без подолання корупції в столичній владі неможливо зрушити з місця соціально-економічні проблеми, які стоять перед столицею".

"Омельченко своєю професійною діяльністю довів принципову позицію в питанні подолання корупції в державі", - йдеться у заяві.

За словами голови комітету сприяння боротьбі з організованою злочинністю та корупцією Олексія Міленіна, "в Омельченка хороші стартові можливості по входженню у виборчу компанію, оскільки на попередніх виборах мера він посів друге місце з 15–ма відсотками голосів, фактично навіть не агітуючи за себе".

"Мер столиці є політичною фігурою, який, крім адміністративної підтримки, повинен бути публічним політиком, справжнім патріотом та особою, яка здатна повести за собою людей", - наголошують у прес-службі.

"Українська правда"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування