Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від замахів Тимошенко захищає не охорона

Субота, 30 липня 2005, 19:05

Прем'єр Юлія Тимошенко передала службі безпеки України інформацію, яка може пролити світло стосовно підготовки замаху не неї.

"У мене відбулася зустріч з головою СБУ щодо того, у кого є такі наміри (здійснити замах). Я дала СБУ всю інформацію", - сказала Тимошенко журналістам в Криму.

Коментуючи інформацію про замах, Тимошенко сказала, що "уряд приймає рішення, які викликають дискомфорт в людей, що звикли через корупцію, преференції, родинні стосунки завішувати багато приватних питань". Нинішній же уряд, за словами прем’єра, "проводить певний перегляд стосунків у минулій владі".

Тимошенко не стала називати жодних прізвищ, оскільки це є компетенція силових структур.

Загалом же, за словами Тимошенко, на неї "вже восьмий рік замахуються". "Я просто вважаю, що треба чесно робити свою справу, і тоді замахи реалізовані не будуть. Я свою справу намагаюся робити максимально чесно", - додала вона.

"Від замахів мене захищають не охорона, а чистота моїх рішень. Так буде і надалі продовжуватися", - підкреслила Тимошенко.

Як відомо, на минулому тижні СБУ повідомила, що перевіряє інформацію від західних спецслужб про підготовку замаху на Тимошенко.

"Українська правда"

Читайте також:

НА ТИМОШЕНКО ГОТУЮТЬ ЗАМАХ?

СБУ підтверджує, що отримували інформацію про замах на Тимошенко

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування