Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зв'язковим Рабиновича в "Московських новостях" буде рупор Кучми

Понеділок, 4 липня 2005, 17:09
Щотижневик "Московские новости" тимчасово очолить колишній глава Національної телекомпанії Вадим Долганов, який останнім часом був шеф-редактором нью-йоркської газети "Нове російське слово".

Про це ІТАР-ТАРС повідомив директор із зовнішніх зв'язків Видавничого будинку Тетяна Блінова, передає KM.RU.

За словами Блінової, Долганова надіслав новий власник видання Вадим Рабинович.

"До функцій Долганова входить забезпечення контактів з новим акціонером, але він не буде підписувати номер і не буде виконувати обов'язки головного редактора газети", - повідомила вона.

"Не виключено, що нові призначення будуть проведені на поточному тижні", - відзначила Блінова, додавши при цьому, що "поки імена кандидатур на посади головного редактора й генерального редактора видавничого будинку не відомі".

Вадим Рабинович, президент холдінгу "Media International Group", придбав 100 відсотків акцій компанії "Московские новости" із газетами "Московские новости" й "The Moscow News", які до неї входять.

Першим його рішенням стало звільнення з посади головного редактора видання Євгенія Кисельова. За словами Рабиновича, очолить редакцію "один із кращих журналістів Росії".

"Нове російське слово" також входить до холдингу "Media International Group".

Вадим Долганов у часи керівництва УТ-1 вів програму "7 днів", яка займалася пропагандою проти тодішньої опозиції й прем'єра Ющенка.

Після звільнення його дружини Сюзани Станік з поста міністра юстиції й призначення на представника України при Раді Європи Долганов разом з нею виїхав до Страсбурга.

Читайте також:

Український олігарх влаштує чистки в московській газеті

Український медіа-магнат купив російську газету?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування