Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун взяв за звичку ігнорувати суд

Понеділок, 4 липня 2005, 18:10
Печерський районний суд Києва оголосив перерву в розгляді позову екс-глави СБУ Ігоря Смєшка до генпрокурора Святослава Піскуна про захист честі, гідності у зв'язку з неявкою відповідача.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" на засідання з'явився сам позивач Смєшко, його адвокат Віктор Петруненко, а також представник Генпрокуратури Володимир Семененко.

У зв'язку з неявкою Піскуна, суддя Тетяна Остапчук оголосила перерву в розгляді справи до 11 липня.

"У випадку повторної неявки (Піскуна) ми розглянемо (позов) у його відсутності", - сказала суддя.

Крім того, Семененко просив задовольнити клопотання Генпрокуратури про надання копії відеозапису прес-конференції, на якій Піскун обвинуватив Смєшка в причетності до контрабанди зброї.

Смєшко і його адвокат подали в Печерський суд позовну заяву про захист честі, гідності, а також ділової репутації і відшкодування морального збитку у зв'язку з обвинуваченням у причетності до контрабанди зброї.

Позивачі хочуть стягнути з Піскуна компенсацію в розмірі 2 грн., оскільки, за переконанням Смєшка значна сума може поставити його в залежність від інших осіб.

Коментуючи перенесення засідання, Смєшко сказав, що, швидше за все, Піскун не з'явився, оскільки йому "нічого сказати". Разом з тим, екс-глава СБУ висловив переконаність у тім, що Піскун прийде наступний раз у суд, оскільки в іншому випадку позов буде розглядатися без нього.

Читайте також:

Піскуна чекає новий позов від Смєшка. На 2 гривні

Смєшко проходить у справі контрабанди зброї свідком. А може стати й обвинуваченим


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: