Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко просить гроші на відрядження Ющенка. Рудимент Кучми повернеться?

Понеділок, 4 липня 2005, 19:33
Кабінет Міністрів пропонує Верховній Раді передбачити в державному бюджеті на 2005 рік збільшення на 8,7 млн. гривень до 15,8 млн. гривень суми, передбаченої на візити президента Віктора Ющенка за кордон.

Про це сказано в законопроекті "Про внесення змін до Закону "Про Державний бюджет України на 2005 рік" та деяких інших законодавчих актів" Кабінету Міністрів, зареєстрованому в Раді 4 липня під № 7653.

"Враховуючи необхідність виконання президентом України повноважень щодо представництва держави в міжнародних відносинах відповідно до попередніх домовленостей, а також враховуючи тенденцію до збільшення візитів президента за кордон, пропонується передбачити збільшення бюджетних призначень загального фонду... на 8 702,0 тис. гривень", - сказано в пояснювальній записці до законопроекту.

Там також сказано, що таке рішення Ради дасть змогу забезпечити закордонні візити президента цього року відповідно до затвердженого графіку, а також погасити кредиторську заборгованість перед Державним авіаційним підприємством "Україна" за раніше виконані авіарейси.

Зараз у Законі "Про Державний бюджет України на 2005 рік" у числі коштів, розписаних для Державного управління справами, передбачено 7,072 млн. гривень на візити президента України за кордон.

Крім того, Кабмін пропонує Раді виділити Держуправлінню справами додатково 0,5 млн. гривень на фінансову підтримку газети "Президентський вісник" й інформаційно-аналітичного бюлетеня "Президентський контроль", збільшити на 5 млн. гривень до 6,8 млн. гривень кошти для Національного комплексу "Експоцентр України" і виділити 5 млн. гривень для забезпечення участі українських підприємств у міжнародних виставках.

Раніше в березні Ющенко доручив Держуправлінню справами припинити випуск газет "Президентський вісник" й "Президентський контроль".

Українські новини

Читайте також:

Ющенко припинив випуск "рудимента" Кучми

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування