Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зрозуміла, чому біси вселились в опозицію

Середа, 6 липня 2005, 19:17
Прем'єр Юлія Тимошенко звинувачує опозицію в тому, що блокуючи трибуну, вони навмисно хочуть погіршити життя в Україні.

"Чому біснується частина депутатів? Бо чим гірше, тим краще для опозиції", - сказала Тимошенко журналістам.

Тимошенко пояснила, що вступ до СОТ відкриє українську економіку світу.

"Якщо закрити кордон, то ми маємо цукрову, м'ясну кризу..., а якщо кордон відкрити, то криз не буде. І на чому тоді опозиції заробляти бали?", - запитала прем’єр.

Вона також відзначила, що опозиція не підтримала закон про інтервенцію продуктів харчування, щоб ситуація в Україні не покращувалася.

"Чому відхилили цей законопроект? Щоб штучно зберігати кризу, бо опозиції ж треба на чомусь вигравати вибори", - сказала Тимошенко.

Водночас Тимошенко сказала, що "справа зрушила з мертвої точки": "з 15 законопроектів 4 ми проголосували в цілому. І один надзвичайно важливий – про захист інтелектуальної власності; крім того, три закони прийняті в першому читанні".

Тимошенко пообіцяла, що і в четвер уряд в повному складі прийде до парламенту, щоб домогтися ухвалення інших законів з пакету СОТ.

На питання, чи буде Тимошенко вимагати відставки міністра АПК Баранівського, оскільки СПУ не підтримала пакет по СОТ, прем’єр сказала: "Найближчим часом разом з міністром я хочу провести зустріч з президентом і поговорити про наше майбутнє життя".

"Не може так бути, щоб уряд працював на те, щоб Україна стала частиною світової економіки, а міністр виступав проти цього", - зазначила вона.

Щодо депутатів сумісників, Тимошенко сказала, що "всі чиновники визначилися з місцем своєї роботи".

Прем’єр також зазначила, що міністри не написали заяви про складення повноважень, бо їм був потрібен час, щоб спробувати себе у владі і відчути, чи готові вони там працювати.

Як відомо, в четвер КПУ блокувала трибуну, протестуючи проти законопроектів по СОТ. "Регіони України" та СДПУ(о) не брали участь в голосуванні, вимагаючи звільнення сумісників. СПУ також не брала участі в голосуванні, мотивуючи це захистом вітчизняного сільського виробництва, автомобілебудування і металургії.

"Українська правда"

Читайте також:

ТЕРЬОХІН ВИМАГАЄ ВІДСТАВКИ БАРАНІВСЬКОГО ЗА СЕКСО-ПАТОЛОГІЮ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування