Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка просить пропустити його на ярмарок

Понеділок, 15 серпня 2005, 10:33

Президія ради Миргородської міської організації партії "Народний Союз Наша Україна" закликала координаційну раду партій і громадських організацій Миргорода відмовитися від наміру блокувати дорогу, якою на відкриття Сорочинського ярмарку їхатиме президент України або інша особа, яка представлятиме державу.

Відповідну заяву президії ради міського осередку НСНУ оприлюднив на засіданні Координаційної Ради голова парторганізації Анатолій Вороновський, повідомляє прес-служба партії.

Члени НСНУ вважають справедливими претензії Координаційної Ради до Миргородського міського голови, а також наголошують на необхідності "якнайшвидшого реагування з боку влади та правоохоронних органів" на "порушення законодавства посадовими особами місцевого самоврядування та особисто міським головою".

Однак, на переконання партійців, "вирішення цих проблем повинно відбуватися в рамках чинного законодавства", а не шляхом перекривання проїзду президентові країни.

Президія Ради осередку НСНУ закликала "утриматися від блокування автошляху на Сорочинський ярмарок" та висловила "готовність звернутися до президента України, як до Почесного голови НСНУ, з проханням усунути порушення закону міською владою Миргорода".

Як повідомив Вороновський, протистояння між мером міста Олександром Паутовим та демократичними силами відбувається давно.

Особливо гострим воно було під час президентських виборів, коли, за словами лідера миргородських партійців, Паутов активно використовував адмінресурс, примушуючи працівників бюджетної сфери підтримувати Віктора Януковича.

За словами Вороновського, "останньою краплею", що переповнила чашу терпіння миргородців, стало ігнорування мером вимог міської громади відмовитися від будівництва АЗС в центрі Миргорода – в курортній зоні та поруч з водозабором.

Після цього місцеві партії висловили намір блокувати дорогу президента на сорочинський ярмарок, щоб привернути увагу до своїх проблем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування