Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко не підставляє президента і не реагує на кукурікання Шуфрича

Вівторок, 23 серпня 2005, 15:22

Cекретар РНБО Петро Порошенко не вважає, що підставляє президента тим, що півроку суміщає посаду секретаря РНБО з депутатськими повноваженнями.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок.

"Я не вважаю, що підставляю президента. Відповідно до закону, я написав заяву про складення депутатських повноважень. На сьогоднішній день вона знаходиться в регламентному комітеті. Вона по формі відповідає всім вимогам", – сказав Порошенко.

Що стосується скарги депутата Володимира Сівковича на бездіяльність президента, яку він подав до Печерського суду, де він вимагає від Ющенка відставки Порошенка до 22 серпня, суд відмовив Сівковичу у задоволенні скарги.

"Слава Богу, що Сівкович подав до суду, бо Шуфричу аби прокукурікати, а далі хоч і не світай, а тут є рішення суду", - відзначив Порошенко.

Секретар РНБО відкинув журналістські припущення, що Сівковича використовують, зазначивши, що сьогодні намагання покритикувати Порошенка – це змога отримати квиток СДПУ(о).

Як відомо, починаючи з 5 серпня низка опозиційних політиків зробили заяви, що секретар РНБО Петро Порошенко незаконно обіймає свою посаду. Свою позицію вони мотивували вступом у силу закону про депутатів-сумісників.

"Українська правда"
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування